Post diada .....ni un pas enrere!

Podran amb nosaltres? ens deixarem vèncer abans d\'hora per la por i les amenaces de tancament de diaris , a l\'Ara per exemple si segueixen fent propaganda del referèndum?

També han amenaçat el director de Tv3 

Les empreses baixaran el cap ? el millor exemple el tenim en el nostre govern i el nostre parlament , si anem totes i tots a una , sense por, ignorant amenaces de presó, d\'inhabilitació i de multes multimilionàries i seguim endavant ja haurem guanyat.......si cedim als xantatges , ens pleguem davant la repressió aleshores estem perduts com a poble , si no estem disposats i disposades a tot ja no cal que seguim ......pleguem veles. acotem el cap i de genolls tornem a casa a esperar un miracle que passi d\'aquí a cent anys   ....tenir por és humà, confesso que també en tinc però ¿i què és la por quan tenim davant la raó i el convenciment que estem fent el camí correcte? 

Encara que sembli que no , el món ens mira http://www.ara.cat/politica/Wikileaks-Proces-diplomatics-EUA-Catalunya_0_1867613328.html, en Julian Assange ha difós més de mil comunicacions diplomàtiques de l\'ambaixada  dels EEUU   sobre nosaltres 

Podrem seguir amb el cap ben alt o anirem de genollons ? cap pas enrere!  

I per si de cas he aconseguit dues paperetes i me les he imprès.


Això va de veres i estan acollonits sinó perquè actuen amb tant de zel i amenacen a tants càrrecs,? ....fixeu-vos amb la lentitud acostumada de la \"justícia!   si amb aquesta celeritat haguessin combatut la corrupció....ara el fiscal va citar el major dels mossos......li ha ordenat   que persegueixin  urnes i paperetes i material de votar .....mentrestant els lladres i la delinqüència  faran festa grossa !!!!

Que no ens en adonem que quan som molts i molts i molts com ahir  se\'ls s\'hi fa un nus a la gola ?  

extret d\'aquí
 http://www.ara.cat/politica/No-impediran-campanya-dOmnium-danuncis_0_1865813510.html