Alternatives esportives si et quedes sense vacances

Et toca quedar-te aquest estiu a la ciutat? No et preocupes, pot ser un dels millors moments per gaudir de la teva ciutat, i és que, durant les vacances, aquestes se solen buidar i podràs aprofitar al màxim de l’ambient cultural i esportiu.

Hi ha algunes activitats que li poden donar una mica de vida als teus dies lliures, uns quants plans que poden capgirar l’avorriment d’aquests dies, vols saber quins són?

Trau els patins del traster

La primera opció divertida per  aprofitar a fer esport d’una forma lúdica, durant les vacances, és traient els patins del traster i fent un pícnic al parc. Tan sols preparant-te una motxilleta amb uns quants entrepans, aigua i una tovallola per a tombar-se damunt la gespa, no necessitaràs res més. Intenta evitar les hores de màxima insolació i gaudeix d’un entreteniment perfecte.

Si vius a una ciutat gran, és possible que pugues accedir a l’arrendament d’una bicicleta tàndem. Amb companyia, tot esport és millor i es gaudeix d’una altra manera, així que podeu aprofitar i recórrer les zones verdes de la ciutat, parant allà on vulgueu. Pot ser una forma molt original de passar un dia de vacances amb una persona que estimes.

Si eres un ‘runner’ convençut, pots organitzar una ruta turística a cop de sabatilla. Podràs observar els punts més emblemàtics de la teua ciutat, i anar en mode excursió, acompanyat dels amics i assaborint cada racó del lloc on vius. A més, sempre podeu parar on us vingui de gust i parar a menjar alguna ‘tapeta’ local.

Què us assemblen aquestes idees? Les ficareu en pràctica?