Què és la pressoteràpia?

Potser hem escoltat parlar d’aquest tractament dermoestètic, però no sabem massa bé de què es tracta i com funciona. Continua llegint i et donarem totes les claus necessàries per a conèixer la pressoteràpia.

Per a què s’utilitza?

El mètode de la pressoteràpia consisteix en la compressió i descompressió a través d’unes cambres d’aire dispostes per a estimular la circulació sanguínia. En el camp de l’estètica, està indicat per a reduir, preveure i eliminar greixos localitzats, mitjançant l’activació del drenatge limfàtic. Un dels problemes estètics que més preocupen les dones, la cel·lulitis, es tracta amb pressoteràpia.

En l’àmbit mèdic, generalment es gasta per a reactivar el sistema circulatori, tractar edemes, augmentar l’oxigenació de l’organisme i estimular el sistema immunològic.

Especialment indicat per:

Evitar i tractar adequadament les venes varicoses.

Reduir edemes.

Interrompre l’acumulació de cel·lulitis i evitar-ne la formació de nova.

Reforçar i millorar els teixits de la pell.

Modelar glutis, cames, braços i abdomen.

Preveure la retenció de líquids i l’edematosi.

Alleuja el dolor de les extremitats inferiors a causa de l’obesitat, la retenció de líquids i la cel·lulitis. 

Com funciona

La compressió actua sobre el cos a través d’unes botes o cobertors que cobreixen les zones a tractar (generalment les cames i els glutis) i en les quals un compressor insufla aire a pressió de forma totalment dosificada.

Aquesta pressió positiva és ascendent i estimula el sistema circulatori, generant un drenatge limfàtic que contribueix a eliminar greixos, toxines i líquids.

Coneixies la pressoteràpia? T’animaries a provar-la?

Font: presoterapia24.com