Qui som

Terraveu.com és el nou domini i la nova capçalera que editem des del 17 de maig del 2017, un espai participatiu digital del grup comunicatiu LA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ i editat per l’empresa Edicions La Veu del País Valencià, S. Coop. V, un projecte que va nàixer l’1 de gener del 2013 amb l’objectiu clau i fonamental de vertebrar el País Valencià, de ser una veu diferent, independent i rigorosa que contribuïsca al canvi social. Això és fer ús del periodisme 2.0 a través de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació que, en ple segle XXI, ens permeten a la vegada parlar de nosaltres, els valencians, i connectar-nos directament amb la resta del món.

Els continguts del portal s’estructuren i es divideixen en cinc grans àrees de continguts: País, Opinió, Multimèdia, Xesfera i Blogs; i la comunicació apareix en cinc grans seccions: Ajuntaments, Entitats, Institucions, Organitzacions, Universitats, Lectors i Agències de Notícies.

Per a fer-ho, el web s'ha dotat d'un equip format al món de les noves tecnologies per tal de facilitar diàriament comunicacions d'interés amb la màxima qualitat i immediatesa. La tasca d'edició es complementa amb l’àrea d’Opinió, mitjançant un ventall d’opinadors que aporten pluralitat i capacitat d'interpretació i anàlisi al projecte.

Com a portal nascut en l'era d'Internet, per a www.terraveu.com la innovació és una constant que forma part de la columna vertebral del projecte. Tenim la voluntat de continuar sent capdavanters i seguir treballant per explotar al màxim les possibilitats d'interacció i de participació dels lectors a les nostres xarxes, als comentaris i a la secció, dins de l’àrea d’Opinió, de cartes dels lectors.

La línia editorial de terraveu.com es basa en la defensa i exigència d'alguns valors essencials: els drets humans, la pau i la no-violència, la igualtat entre homes i dones, el respecte per la natura i el medi ambient i la cultura, llengua, patrimoni i història del País Valencià. El nostre web vol arribar a una part de l'opinió pública valenciana, conformada pels lectors en digital, que se situen ideològicament en la defensa de l'estat del benestar social, els servicis públics bàsics, les polítiques econòmiques alternatives a les neoliberals, la sostenibilitat ambiental i els valors propis del País Valencià.

L'espai participatiu té el repte d'aplicar la perspectiva de gènere a tots els seus productes com a eina per a la igualtat real. Des de la seua inequívoca vocació de servici públic, terraveu.com vol ser un element de comunicació, a més d’un camí cap a la dignitat del poble valencià. També desitja contribuir a l'imparable dinamisme d’internet elaborat en la nostra llengua i a l’enriquiment del sistema comunicatiu valencià.