Santa Pola acollirà una de les jornades del IV Seminari Internacional 'Ryszard Kapuscinski' de Periodisme

L’Ajuntament de Santa Pola col·labora amb la UMH al seminari Internacional Ryszard Kapuscinski

Santa Pola reunirà el 24 de novembre joves periodistes especialitzats en drets humans, migració i fronteres

Santa Pola acollirà el pròxim 24 de novembre una de les jornades del IV Seminari Internacional Ryszard Kapuscinski de Periodisme, Drets Humans, Migració i Fronteres, organitzat pel Vicerectorat de Relacions Internacionals de la Universitat Miguel Hernández d'Elx.

Del 24 al 28 de novembre, aquest seminari reunirà a Santa Pola i Elx periodistes i acadèmics especialitzats en drets humans i zones de conflicte.

La cita coincideix amb la celebració de l'aniversari de diversos esdeveniments: el 10è aniversari de la mort del periodista polonés Ryszard Kapuscinski, el 20è aniversari de la UMH i el 75è aniversari de la mort del poeta Miguel Hernández.

La sessió del divendres 24 tindrà lloc a partir de les 18:00 al Centre Cultural Castell-Fortalesa de Santa Pola, amb una taula redona en la que joves periodistes parlaran de les seues experiències en zones de conflicte. Després de la mateixa s'inaugurarà l'exposició fotogràfica ‘México fronterizo’, del fotoperiodista José Pedro Martínez.

El seminari continuarà amb dos sessions, els dies 27 i 28, que se celebraran al Centre de Congressos d'Elx i que comptaran amb debats, conferències i amb l'entrega dels IX Premis de Reportatge Fotoperiodístic Ricardo Ortega i els VII Premis Pepe Andreu de Periodisme Radiofònic.

L'assistència al seminari és gratuïta i lliure fins completar aforament per al públic en general. Els universitaris poden inscriure's per 10 euros per a reservar seient i obtenir un diploma acreditatiu d'assistència.