S’obrin les inscripcions per al curs 'Pernil: Tall i Servei' a Canals

L’Ajuntament de Canals, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i amb la col·laboració del Centre de Turisme de València, posa en marxa el curs 'Pernil: Tall i Servei'.

Les inscripcions per participar en aquest curs, totalment gratuït, romandran obertes fins el dia 22 de novembre i es podran fer directament al Departament ADL de l’Ajuntament de Canals o a través de l’app del Centre de Turisme.

La documentació demandada per a la matrícula sols consta de la fotocòpia del DNI i una acreditació de ser treballador en actiu, com l'última nòmina, el contracte o l’últim rebut d’autònom, del camp laboral que es proposa pel CdT.

Aquest curs es dirigeix a professionals del món de la hostaleria; caps de sala, someliers, cambrers o ajudants, en actiu o fixos discontinus que desenvolupen la seua tasca en empreses del sector turístic (hostaleria o restauració).

'Pernil: Tall i servei' es realitzarà el dia 27 de novembre de 2017 al Restaurant Lorente (Av. Blasco Ibáñez, 6, Canals), de 9:00 a 13:00 hores.

El temari inclourà conèixer les diferents denominacions d’origen, els utensilis i tipus de tall, el desossament i parts del pernil, familiaritzar-se en les tècniques de tall i per últim, posar en practica els coneixements teòrics adquirits.