Contarelles i Camins-visitem el MUA i Agost

L'Ateneu Cultural Republicà de Petrer i la Coordinadora per la Llengua Terres del Vinalopó, hem organitzat una visita al MUA (Museu de la Universitat d'Alacant) i a la terrisseria d'Emili Boix a Agost el proper diumenge 19 de novembre a les 10.45 hores. El punt de trobada serà la porta del Museu de la Universitat d'Alacant.

Aquesta serà la quarta excursió de 'Contarelles i camins', una iniciativa que aplega un bon nombre d'entitats de les comarques del sud del País Valencià amb la intenció de fer país i conéixer més de prop la riquesa cultural que tenim al nostre abast. Amb tot, tractem de lligar la literatura amb el paisatge, i difuminar les fronteres de l'espai íntim de les llegendes amb l'espai real.

Aquesta jornada lúdica i de convivència, que ha comptat amb la implicació d'associacions com la Coordinadora de l'Alcoià-Comtat pel Valencià, la Cívica, la Coordinadora Comarcal per l'Ensenyament en Valencià de la Marina Baixa, Escola Valenciana, El Teix d'Ibi, l'Associació Cultural l'Antina de Santa Pola, el Raig de Crevillent, el Rogle de Novelda així com la Universitat d'Alacant.

INSCRIPCIONS

L'activitat és gratuïta, però cal reservar el dinar (18€) abans del 17 de novembre.