Creixen els festivals d'hivern a la Plaça Coberta de Villena

Del 25 al 28 de gener Villena torna a oferir la millor varietat musical amb els festivals Fuck theCensorship i Villena Pop Night als quals s'uneix enguany el concert de Demarque Flamenc, una de les sensacions musicals de l'any al nostre país.

Els edils de Joventut i Serveis, Luis Pardo i Mari Carmen García, han presentat la nova edició dels festivals de música que la Plaça de Bous Coberta acull del 25 al 28 de gener. “Enguany afegim el pal flamenc amb un gran concert el dijous dia 25 que creim serà tot un èxit”, ha assenyalat l'edil de Serveis.

Es tracta del concert de Demarque Flamenc en el qual participen Maki i María Artés dins del seu gira “Un”. Aquest artista porta el flamenc i la rumba per tot  l'Estat espanyol collint èxits després del llançament de la seua cançó “L'illa de l'amor”. Serà el tret d'eixida a un cap de setmana al qual seguiran els festivals de pop i rock.

El divendres 26 de gener arriba la segona edició de Villena Pop Night, un homenatge al pop nacional dels anys 80 que enguany compta amb un gran cartell encapçalat per Mikel Erentxun que l'acompanyaran en aquesta cita Nacha Pop, La Frontera, Tennessee i el tribut a l'Últim de la Fila. “Cal agrair el treball a la promotora Patint i Gaudint perquè vinguen a Villena aquests artistes de primer nivell”, ha destacat el regidor de Joventut.

El dia 27 és el torn del rock i el punk en espanyol amb una nova edició de Fuck theCensorship. Aquest esdeveniment s'ha convertit en un clàssic a Villena i atrau milers d'afeccionats a la nostra ciutat des de tota la geografia espanyola.

Enguany al costat de Boikot i Narco cal destacar la volta de Segismundo Toxicòman, la presència de Lehendakaris Mort o L'Últim Ke Zierre entre uns altres.

Un total de nou grups contrastats del panorama nacional que comptarà amb l'actuació del grup local Maniátika, un referent del sector encapçalat amb Javi Chispes que tornarà a fer les delícies del públic. “Villena tornarà a ser un centre neuràlgic de la música com ho ha sigut sempre”, ha sentenciat Pardo.

Les entrades per als tres esdeveniments es troben ja a la venda de forma anticipada a l'Espai Jove de Villena i a través de Ticketmaster.