Gener ofereix la seua última actuació de l'any a València al Palau de la Música

L'espectacle tindrà lloc el dijous, 16 de novembre

El quintet comptarà amb les col·laboracions de Soledad Vélez, Marta Domingo, Mireia Vilar i Las Reinas Magas

El concert tancarà el cicle “Rock, pop..., al Palau” per aquest exercici

Les entrades es poden adquirir per 10 euros a la web del Palau, Servientradas i a les taquilles del recinte

La formació valenciana Gener oferirà el seu últim concert de l'any a la ciutat de València el pròxim dijous, 16 de novembre, a la sala Rodrigo del Palau de la Música. L'actuació s'emmarca en la gira de presentació del disc Oh, germanes! (Mesdemil, 2017), segon treball discogràfic del grup. A més, l'espectacle servirà per tancar el cicle “Rock, pop..., al Palau” en el 2017.

En aquesta ocasió, la banda encapçalada per Carles Chiner comptarà amb la col·laboració de veus femenines d'autèntic luxe. Així, per l'escenari del Passeig de l'Albereda passarà Soledad Vélez, cantant xilena resident a València que ha format part del cartell de grans festivals i que ja està gravant el seu tercer llarga durada, cantat en castellà. El públic també podrà gaudir amb la presència de Marta Domingo, vocalista de Meridian Response. El grup es va proclamar guanyador del certamen Sona la Dipu 2016 i, després d'alguns canvis en la formació, ja prepara el seu segon LP, de base electrònica i sempre aprofitant els registres vocals de la intèrpret.

Així mateix, farà acte de presència Mireia Vilar, compositora i instrumentista versàtil que va plasmar l'univers artístic de Mercè Soler en el disc Madre salvaje (La casa calba, 2016). En les seues composicions hi ha traces de pop, indie, electrònica i tropicalisme. Per últim, Las Reinas Magas -grup format per Paloma Chiner, Marta Violeta Chiner, Ana Conca i María José Peris- acompanyaran una vegada més la banda. Els seus càntics es poden escoltar al disc i van participar en les primeres dates del tour.

Amb aquesta nit tan especial, Gener tornarà a la sala on va acomiadar la gira de El temps del llop (Mesdemil, 2014), el seu àlbum de debut. Aquell concert es va celebrar el 18 de juny de l'any passat, hores abans que la formació se n'anara als estudis de Paco Loco al Puerto de Santa María (Cadis) per tal d'enregistrar les seues noves cançons. Cal recordar que Oh, germanes! va ser guardonat com a millor disc de pop i pels millors arranjaments/producció a l'onzena edició dels Premis Ovidi a la música en valencià.

Les entrades es poden adquirir per 10 euros a la pàgina web del Palau de la Música (palaudevalencia.com/espectacul), Servientradas (servientradas.com/espectacul/PALAU) i en les taquilles del recinte de dimarts a diumenge, de 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 21:30 hores.

Cicle “Rock, pop..., al Palau”
Aquest concert posarà el punt i final al cicle “Rock, pop..., al Palau” en l'exercici 2017. El festival, una iniciativa de l'Ajuntament de València, el Palau de la Música i l'Associació de Productors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV), va nàixer amb l'objectiu d'obrir el recinte a altres públics allunyats de la música clàssica. Al llarg dels últims mesos ha comptat amb la participació de David Otero, Chambao, Coque Malla, Blaumut, Jarabe de Palo, Zenet, Cooper, Tardor, Mishima, Arcana Has Soul i Kiko Veneno.