Visita a Cofrents del Secretari Autonòmic de Turisme

El secretari autonòmic de la Agència Valenciana del Turisme, (AVT), Francesc Colomer, ha visitat Cofrents on s'ha reunit amb l'alcalde Salvador Honrubia, el regidor de Turisme Jesús Sotos, i ha conegut alguns dels principals recursos turístics d'aquesta destinació de l'interior de les comarques de València, com són el major complex termal de País Valencià i el centre BTT El Valle, impulsat per l'Agència Valenciana del Turisme, i alguns dels recursos turístics amb què compta, com són l'Oficina de Tourist Info.

Van gaudir d'una completa visita del Castell i el Balneari de Cofrents. També se li va explicar els pròxims projectes turístics que tenim al municipi, i que van ser molt del seu interès.

Francesc Colomer va avançar a Cofrents que “els hotels de l'interior de la Comunitat Valenciana han tancat agost amb una mitjana d'ocupació del 80,44%, 8,5 punts percentuals més que a l'agost de 2016″.

També el senyor Colomer va voler fer referència a l'augment de la demanda estrangera a l'interior del País Valencià, recordant que els turistes estrangers que opten per allotjar-se a municipis de l'interior han crescut un 58% fins a juliol”.

En aquesta línia, va posar de manifest que “el dinamisme percebut enguany en el nostre turisme d'interior posa de rellevància la nostra riquesa patrimonial i cultural, així com de naturalesa, i nostres múltiples opcions per a gaudir del territori en qualsevol època de l'any”.

El titular de Turisme també va voler destacar l'aposta de l'interior del País Valencià per productes com el turisme de salut, del que “el Balneari de Cofrents és un excel·lent exemple”.

Durant tot l'any

Per a Colomer “les dades van consolidant el canvi de relat i d'estratègia de la AgènciaValenciana del Turisme, ja que no podem seguir centrats en comptar turistes ni batre rècords durant la temporada alta, sinó que és necessari apostar per la diversitat de la nostra oferta, posar en valor la riquesa de tota la Comunitat i la seua capacitat per a ser atractiva els dotze mesos de l'any”. “L'interior de la Comunitat Valenciana té molt a dir”, ha afegit.

Va ser una fenomenal oportunitat de posar en valor els enormes recursos turístics que tenim a Cofrents.