El voluntariat de Telefónica construeix en coordinació amb la Regidoria de Medi ambient aparcabicis per a les Senderes d'Alacant

La Regidoria de Medi ambient ha col·laborat amb un grup de voluntaris i voluntàries de la Fundació Telefònica, en la construcció d'aparcabicis per a la seua instal·lació en les Senderes Urbanes d'Alacant. El taller per a la construcció dels aparcabicis ha sigut realitzat per la Fundació FDI (Fundació per al Foment del Desenvolupament i la Integració), una ONGD que compta amb un equip professional multidisciplinari que desenvolupa la seua labor a través de les polítiques de responsabilitat social corporativa de les empreses.

La instal·lació d'aquests primers aparcabicis està prevista en l'accés principal a la sendera serra dels Colmenares pel carrer d'Aigua Amarga, ja que connecta amb el carril bici a l'avinguda d'Elx, realitzant un trajecte aproximat de sis quilòmetres fins el centre d'Alacant.

A més dels aparcabicis, els voluntaris i les voluntàries de Telefónica també han confeccionat caixes niu i han realitzat el recorregut d'una sendera ambiental guiada pel Tècnic del Departament d'Educació Ambiental de la Regidoria.

La Regidoria que dirigeix Víctor Domínguez promou diferents projectes de voluntariat ambiental com aquesta iniciativa per a facilitar l'accés a les senderes amb un mitjà de transport totalment respectuós amb el Medi ambient.