L'alcalde d'Onda reuneix tots els portaveus perquè facen propostes per als comptes de 2018

Ximo Huguet se cita amb tots els grups municipals per a escoltar-los i cercar el consens de cara a elaborar uns comptes que siguen beneficiosos per a la ciutat

L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, ha reunit la Junta de Portaveus amb la finalitat d'escoltar als grups municipals del consistori i sol·licitar-los que facen arribar les seves propostes de cara al Pressupost de 2018.

Aquesta és una primera presa de contacte perquè els diferents representants polítics locals puguen aportar les seves idees per als comptes del pròxim any. El primer edil ha destacat que “és voluntat d'aquest equip de govern dur a terme una gestió consensuada i que el Pressupost de 2.018 tinga el màxim recolzament possible. Aquest pressupost és important per a l'avanç col·lectiu de la ciutat d'Onda, doncs en ell s'han de plasmar inversions tan importants com els Fons FEDER o l'Àrea de Rehabilitació i Regeneració Urbana del Centre Històric, inversions que superen els 7 milions d'euros”.

Durant la reunió s'ha acordat que els grups polítics podran fer arribar les seves propostes per registre d'entrada fins a finals del mes d'octubre i que posteriorment es realitzaran més trobades per a establir, entre tots, allò que tècnicament i econòmicament es pot incorporar als comptes de 2018. En aquest sentit, l'alcalde ha assenyalat que “cal anar amb compte que la Llei d'Estabilitat Pressupostària i Sostenibilitat Financera de 2.012 marca uns límits de despeses a les administracions locals, els quals no podem sobrepassar. Per açò he demanat als grups polítics que les propostes siguen realistes”.

Finalment, l'alcalde ha recordat que a aquesta consulta se suma a l'engegada del procés per als Pressupostos Participatius. “La ciutat d'Onda la construïm entre totes i tots, per açò escoltarem totes les veus. Estem segurs que així elaborarem uns comptes que seguisquen sent beneficiosos per a Onda, aconseguint una major qualitat de vida dels nostres veïnes i veïns”, ha conclòs Ximo Huguet.