Alzira celebra l'acte de Reconeixement al Rendiment Acadèmic curs 2016-2017

L’acte de Reconeixement al Rendiment Acadèmic curs 2016-2017 va omplir el Gran Teatre d’Alzira

La vesprada del dimecres 4 d’octubre es va celebrar l’acte de Reconeixement al Rendiment Acadèmic curs 2016-2017 al Gran Teatre d’Alzira, que va reunir més de 800 persones que acompanyaven els 153 joves que varen rebre es seu diploma de mans de l’alcalde, Diego Gómez, del regidor d’Educació, Pepe Grau, i la resta de regidors de la corporació municipal, per destacar amb les millors qualificacions en els nivells de Primària, Secundaria, Batxillerat, Programes Formatius i Música.

Una de les novetats que s’ha incorporat a l’acte tradicional és el premi 9 d’Octubre al Mèrit Educatiu. Una menció especial a un docent que, donada la seua forta motivació i implicació en el quefer diari, cal donar-li el reconeixement institucional que es mereix, per una gran trajectòria professional que ha deixat i continua deixant a la nostra ciutat, una empremta destacada al món de l’educació.

Aquest premi va recaure en José Ricardo Miñana Estruch, com a reconeixement de la seua trajectòria professional i educativa, en la seua incansable tasca per la defensa dels drets de les persones amb diversitat funcional, al llarg dels seus 22 anys com a director del Centre d'Educació Especial Carmen Picó.

José Grau va tenir unes paraules per a tots aquells i aquelles alumnes que cada dia s’esforcen per a superar dificultats, ja que dediquen moltes hores a l’estudi i també han obtingut excel·lents resultats, però no hi estaven a l’acte.

L’alcalde, Diego Gómez, va donar les gràcies als alumnes, familiars i personal docent per la seua dedicació i esforç, i els va recordar que “ Sempre seran com Jaume I, totes i tots tenim dins un cavaller, ple de coratge, que sempre està preparat per a començar un nou viatge”.

La part artística i musical va estar a càrrec del Grup de Clarinets de l’escola de la Societat Musical d'Alzira i del Grup de Danses d’Alzira.