Presentació de la nova guia d'aus del Parc Natural de les Salines de Santa Pola

La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Santa Pola porta anys col·laborant amb el Parc Natural de les Salines a preservar i difondre el nostre patrimoni natural i cultural, realitzant activitats conjuntament com les visites guiades i la promoció d'aquest espai de bellesa incomparable.

Fruit d'aquest treball conjunt sorgeix la GUIA D'AUS DEL PARC NATURAL DE LES SALINES DE SANTA POLA, magnífic exemple de col·laboració entre administracions, en aquest cas entre la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Santa Pola i el Parc Natural de les Salina de Santa Pola, de la Conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, a més de la participació del Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca, finançant en gran parteix el cost d'edició dels fullets.

La finalitat d'aquesta col·laboració no és una altra que la difusió dels valors d'aquest espai natural i per tant la conservació del mateix. Amb aquest treball conjunt, s'ha aconseguit elaborar aquesta guia que pretén ser una eina útil per a tots els amants de les aus i ens mostra, a través de diferents imatges, les aus més característiques i importants del Parc Natural de les Salines de Santa Pola (un total de 72 espècies), la qual cosa ens facilitarà identificar-les quan les observem en el camp.

Les diferents espècies d'aus s'han organitzat per grups (famílies) i podem classificar a cada espècie com invernante, nidificante, estival, migratòria o resident, segons la seua distribució temporal.

En total s'han imprés 5000 fullets de 24 pàgines a tot color, en espanyol i anglès, seguint les normes gràfiques de Costa Blanca.