Medusa afronta el seu segon dia gran després d'un inici espectacular amb 53.000 persones anit

S'espera que 55.000 persones assistisquen al recinte de Cullera hui, amb els plats forts d'Steve Aoki, Alesso, Sven Váth, Richie Hawtin… I un nou espectacle pirotècnic a mitjanit

La música tornarà hui a sonar en Medusa Festival (Platja de Cullera, 9-15 d'agost), després d'un començament amb ple quasi total anit: 53.000 persones abarrotant els 4 escenaris de l'esdeveniment i un ambient d'alegria i expecta-
ción davant les actuacions dels deejays internacionals Angemi, Wolfpack, Headhunterz, Tom Staar, Kryder i la banda de Circoloco, entre altres estels de la música electrònica.

Hui, per a la segona jornada, s'espera que unes 55.000 persones assistisquen al recinte i gaudisquen de la variada oferta sonora en els quatre escenaris habilitats.

Quins instants especials s'esperen hui?

Com és sabut, per primera vegada, el Techno serà la principal aposta musical de Medusa. Per l'escenari Resonance desfilaran nombrosos DJs que han fet història. Llegendes i amics íntims, Sven Väth i Richie Hawtin punxaran sessions consecutives aquesta vesprada (19.45-20:00 hores). El relleu entre ells és una de les fotos més esperades del festival! Més tard, el cartell es completa amb altres icones del gènere com Andrea Oli- va, Jeff Mills, Ben Sims o l'espanyol Óscar Mulero…

Tampoc caldrà esperar fins la nit per a ballar amb un dels caps de cartell internacionals més esperats. Molts festivalers viuran el millor de la festa aquesta vesprada, amb Steve Aoki (20.00 hores) demostrant sota el sol del Mediterrani per què és un dels els DJs més guardonats del món. Els holandesos Yellow Claw (0:30) i el suec Alesso (1:30) seran els protagonistes de la nit.

Nova cerimònia d'obertura
Per als qui van créixer ballant les mítiques cançons danse 'cantaditas' en els 90 i principis de la dècada de 2000, la generació de festers més madurs, Medusa reuneix les veus de les bandes i dives imperibles que van marcar una època en les pistes de ball. Hui, l'àmplia comunitat Remember de València assistirà a les actuacions de Sylvan (20.45 hores), Double Vision (21.00), Rozalla (23.45), Alexia (1.45) i Double You (4.45).

hui a les 0.20 hores es repeteix la cerimònia d'obertura que anit ja va deixar sorpresos als assistents. La llum s'apaga en l'espectacular escenari principal i comença un espectacle escènic, audiovisual i pirotècnic de 10 minuts de durada que tallen la respiració. Aquesta fantasia visual amb música, làsers i un relat èpic es tornarà a apoderar aquesta mitjanit del gegantesc Main Stage de 112 metres d'ample i 30 d'alt.

Mentre, durant el dia continuen els plans d'oci paral·lel disposats per l'organització. La proximitat de la platja, el clima i l'oferta d'activitats esportives i nàutiques formen part de l'ADN de Medusa. La situació, en la cantonada natural que formen la Platja de Cullera i la desembocadura del riu Xúquer, ofereix múltiples possibilitats. Hui segueix celebrant-se l'Sportsweek, amb mini tornejos de futbolei, handbol, Bolei platja i rugbi.

MEDUSA SUNBEACH FESTIVAL 2017
Lloc: Platja de Cullera (València)
Dates acampada: 9-15 d'agost de 2017
Dates esdeveniment principal: 10-12 d'agost de 2017

ARTISTES CONFIRMATS
-Gorillaz Kingdom: Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Alesso, Dannic, Coone, Yellow Claw, Valentino Khan, The Jillionaire, Juicy M, Dimitri Vangelis & Wyman, GTA, Jonathan Mendelsohn, Shapov, LNY TNZ, DJ Nano, Garabatto, Saldro Àvila, DJ Pèls, Jerry Dávila, Eric Vesper.
-Smash The House: Headhunterz, Angemi, Wolfpack, Luka Car, Eric Vesper, Sansixto, Juanjo Martin, Helis, Víctor Pérez b2b Vicente Ferrer
-Axtone: Robbie Rivera, Shapov, Kryder,Tom Staar, D.O.D, New ANEU, Alexander Som
-Barong Family: The Moonsters, Cesqeaux, Wiwek, Mike Cervello, Moksi, Mightyfools, Dolf.
-Resonance: Richie Hawtin, Sven Väth, Jeff Mills, Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Joseph Capriati, Andrea Oliva, Nic Fanciu- lli, Ben Sims, Len Faki, Matthias Tanzmann, Óscar Mulero, Cristian Varela, UNER, Maxine Garman, 2GEN, Oskar Akagy, Dave it..
-Circoloco: The Martinez Brothers, Marcel Dettmann, Ben Klock, Jackmaster, Davide Squillace, Sossa, Helena Hauf
-Space On Tour: Steve Lawler, Stefano Noferini, Neverdogs, Els Suruba, Wally López, Andy Baxter, Exploited & Mootiv.
-Generation Tràngol: Aly & Fila, Cosmic Gate, Chicane, Mauro Picotto, Rank1, Signum, DJ Napo
-D-Fense - Made of Hardstyle: Coone, Dóna Tweekaz, Miss K8, Wildstylez, Broken Minds, Zatox, Dany BPM, DJ Pablo, Javi
Boss, Vicente One Habite Estafe, Anime, La Triada, DJ Pablo, DJ Mystery
-Radical: Christian Millan, Warp Brothers, DJ Vas batre, DJ Marta, DJ Napo, Ismael Lora, Javi Boss, Kate Ryan, Marc Scudero b2b Xavi Metralla, Miguel Serna, Sergio Jiménez, Sofia DJ, Sylver, Sergio Jiménez, Joan, DJ Tururu, DJ Juandy, Oskar Akagy, Jose Conca.
-Remembermania: Álex Cervera, Alexia, Alfredo Pareja, David Cap, David DTX DJ, Vaig donar Carlo, Double You, Doublevision,
Ismael Lora, Javi Boss, Juanma, Miguel Serna, Paco García, Pastis & Buenri, Poogie Bear, Raúl Platero, Rozalla, Sylvan, Toni
Atomic, Francis Tolu, Javi Aznar, DJ Neil, Sylvan, Kym Mazelle, Head Horny’s, Jose Conca.

MONS CONFIRMATS
-Gorillaz Kingdom
-Remembermania
-Radical
-Smash The House • Axtone
-Resonance • Barong Family
-Generation Tràngol • Circoloco
-D-Fense - Made of Hardstyle • Space Eivissa