Sagunt llança una campanya contra la violència masclista

Repartirà un milió de tovallons amb missatges contra la violència de gènere

  • Regidora d'Igualtat, María Giménez
    Regidora d'Igualtat, María Giménez

La regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt inicia una campanya de sensibilització en contra de la violència gènere amb l'eslògan ‘La Violència de Masclista no es tapa. ACTUA’. Aquesta iniciativa consisteix en difondre el lema de la campanya, juntament amb el número del Servei telefònic d'informació i d'assessorament jurídic en matèria de violència de gènere (016), imprès en tovallons que es repartiran a tots els comerços hostalers del municipi.

En total, es distribuirà un milió de tovallons impresos en valencià i en castellà a comerços hostelers locals com bars, restaurants, cafeteries i hotels. El pressupost de la campanya ronda els 3.000 euros i es finança a través de la subvenció que va concedir la Diputació de València per a campanyes de sensibilitat.

Segons la regidora d'Igualtat, María Giménez, “Amb aquest missatge en els tovallons que es repartiran a tots els bars, restaurants, cafeteries, etc. de la nostra ciutat, pretenem entrar en els espais informals de socialització amb un missatge clar i directe dirigit a tota la ciutadania, perquè contra la violència de gènere hem de lluitar tant dones com homes, tots els dies, llançant una trucada a la societat perquè s'implique activament en la lluita contra la violència masclista. Amb aquesta campanya, volem arribar a una gran quantitat de persones, i esperem que tinga un gran acolliment per part dels establiments hostalers, que ja van manifestar la seua satisfacció amb aquesta proposta.”

El repartiment dels tovallons va començar ahir, i segons informa l'àrea d'Igualtat, si algun establiment es queda sense aquests tovallons, pot posar-se en contacte amb el departament telefonant al 96.265.58.89, o a les seues oficines situades a un dels xalets dels jardins de l'Antic Sanatori (carrer Periodista Azzati cantonada amb avinguda 9 d'Octubre) en horari de 8 a 15 hores.