Festes Meliana - 2017

Programació d'actes

-Dia 1 de setembre

Entradeta de Moros i Cristians, Pregó de Festes i Sopar Popular del dia del Pregó.

19.00h - ENTRADETA DE MOROS I CRISTIANS

Itinerari: Plaça del Pou. Eduard Romero, plaça de la Cultura, Lluís Vives, Ausiàs March, Rei en Jaume, Cid Campeador, Sant Ferran, avinguda Santa Maria, Pintor Sorolla, Sant Joan i plaça Major.

21.00h - PREGÓ DE FESTES

Des del balcó de l'Ajuntament a càrrec de Lola Molto y Carmen Juan, actrius valencianes, conegudes por la interpretació de Dora y Blanca en L'Alqueria Blanca, acompanyades pel sr.Alcalde, la Regidora de Festes, el Rector de la localitat i la Comissió de Festes 2017.

21.30h - SOPAR POPULAR DEL DIA DEL PREGÓ

A la plaça Major. Serà necessària la presentació del tiquet comprat prèviament a l'ajuntament els dies; del 24 al 28 de Juliol i del 21 al 25 d'agost, d'11.00h a 13:00h. Preu del tiquet: 3€ Organitza: Ajuntament de Meliana, Regidora de Festes. Col-labora: Comissió de Festes 2017.

-Dia 2 de setembre

Esports Adaptats i Trofeu de Festes pilota valenciana.

De 10.00h a 13.00h - ESPORTS ADAPTATS

Encontre de bàsquet, triples i tirs lliures. Poliesportiu municipal. Organitza Regidora d'Esports.

A les 17.00h - TROFEU FESTES PILOTA VALENCIANA

Al Carrer de Pilota Municipal Vicent Venancio. Organitza: Club de pilota de Meliana.

23.15h - ENTRADA DE MOROS I CRISTIANS

Concentració: encreuament del carrers Sol, Font i Sant Pere. Itinerari: Sant Pere, plaça del Pou, Pintor Sorolla, avinguda Santa María, Tomàs Trénor, Lledoner i plaça Major. A continuació, parlament, ambaixades, batalla i presa del castell pel bàndol cristià. A càrrec de d¡ Intercomparses. Es demana que no s'estacionen vehicles en tot el recorregut fins la finalització de l'acte.

00:00 - DISCOMÒBIL

Al polígon de Meliana. Per motius obvis de seguretat, queda totalment prohibida l'entrada d'objectes de vidre al recinte tancat. Organitza: Comisssió de Festes 2017.

-Dia 3 de setembre

Gran parc infantil

10.00 i 17.30h - GRAN PARC INFANTIL

Al pati Pius XII. Dedicat als xiquets i les xiquetes de totes les edats. Jornada lúdica amb tot tipus d'activitats: tallers, castells, unfables aquàtics...S'aconsella portar calçat adequat per a evitar possibles danys.

Organitza: Regidora de Festes de l'Ajuntament de Meliana. Col-labora: Meliana Taurina.